La Belle italia

De dames van de groep
Como meer
Como meer

Etapp 28....Grosio naar Como 150 km en 1000 hm

Na de zware etappe van gisteren stonden we vanmorgen gewoon weer om 6 uur op voor een lange rit naar Como. De eerste 100 km gingen voornamelijk over mooie fietsenpaden door valleien en bospaadjes. De laatste 50 km gingen langs het como meer. Bij aankomst was er op een plein een feestelijke bijeenkomst met champagne. De Bella Italia was klaar. Na 3100 km en 45.000 hm in vijf weken zonder ook maar een meter te missen heb ik deze tocht met veel klimmen en in het beginne met slecht weer tot een goed einde weten te brengen. Samen met Dolf en Philomeen. MET z n drieen hebben we iedere etappe gezamenlijk gefietst ..regelmatig aan gevuld met Steven uit Amerika  en met cherry en Bart...en ook Hendrik sloot regelmatig aan. Een meet dan geslaagde uitdagende fietstocht.

Lombardia

Lombardije begint voor u met de lange afdaling van de Stelvio in de richting van Bormio en Tirano.

Parallel aan de rivier de Adda komt u uit bij het Lago di Como. U volgt de oever van het meer langs parelachtige dorpjes tot aan Varenna.
Een veerboot brengt u naar Bellagio, midden in het Lago di Como. Van hieruit zijn het nog een kleine 30 kilometer naar het eindpunt in het centrum van Como. tekst van (bike-dreams.com)

Lombardia

Etappe 27 Latsch - Grosio 95 km
Etappe 28 Grosio - Como 140 km

Nieuwe reacties

15.10 | 09:40

nog 1 dag en je hebt het gehad!

05.10 | 13:59

Jammer, facebook heb ik niet, maar de foto's spreken boekdelen. Mooie route!!!

03.10 | 21:43

Wat een mooie foto,s harry wat moet jij genieten van die mooie naturen je ziet er nog goed uit

02.10 | 09:42

Maar voor je dat doet, vergeet vooral in Epidaurus niet helemaal bovenin die arena te luisteren naar een of andere muzikant/fluitist die onderaan staat.